Tai Chi & Relaxation

met Gert Clerckx

Tai Chi & Vitality Coach: Gert Clerckx

Tai chi of tai ji is een van oorsprong Chinese verdedigingskunst, die nu vooral beoefend wordt als innerlijke bewegingskunst. Tai chi staat bekend voor zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen, omdat de focus ligt om innerlijke beleving en ontwikkeling.

Tai Chi-coach Gert Clerckx, beoefent al meer dan 20 jaar dagelijks Tai Chi. Deze expertise en ervaring deelt hij met veel plezier al meer dan 10 jaar door zijn Tai Chi groepslessen, individuele coaching en workshops.

 

 

Tai Chi Cursusaanbod

Maak kennis met Tai Chi en allerlei relaxatie-oefeningen in groepsverband. Bekijk het volledige cursusaanbod.

Met een jaarpas kan je onbeperkt deelnemen aan de Tai Chi cursussen van Gert Clerckx.

 

 

Tai Chi in Nature

Ontdek Tai Chi in Nature. Een combinatie van prachtige, rustgevende natuurgebieden, Tai Chi en een variatie aan relaxatieoefeningen.

Tai Chi in Nature is een Erkend Wijersproduct.

 

 

Tai Chi Teambuildings

Ben je op zoek naar een teambuilding of leuke workshop, waarbij relaxatie en/of Tai Chi centraal staat? Ontdek dan hier jouw teambuilding op maat!

Cursusaanbod voor basis

Wekelijks een momentje Tai Chi in je agenda? Kom kennismaken met dezen Oosterse bewegingskunst tijdens de lessen van Gert Clerckx op verschillende locaties in Limburg. Leer in groep de basishoudingen en versterk je innerlijke kracht en flexibiliteit. 

Cursusaanbod vervolg

Heb je al een basiskennis van Tai Chi en wil je graag op een hoger niveau deze bewegingskunst beoefenen? Dan kan je terecht in bij de vervolglessen van Gert Clerckx op verschillende locaties in Limburg.

Tai Chi in Nature

Voor een Tai Chi in Nature dag, neemt Gert Clerckx je meer naar een stiltegebied, om wandelmomenten af te wisselen met relaxatieoefeningen en Tai Chi. Deze dag kan volledig op maat worden vormgegeven vanaf 4 personen. 

Tai Chi Teambuildings & Workshops 

Ervaar de zachte krachten van Tai Chi tijdens een teambuilding of workshop met je collega's. Ideaal als inspirerende kick-off, als extra relaxte time-out of als verfrissende close-down.

Wat is Tai Chi?

Tai chi (ook wel tai chi chuan of tai ji quan genoemd) is een geest-lichaamsoefening die bewegingen, meditatie en diepe ademhaling combineert. Een tai chi-oefening bestaat uit vloeiende bewegingen, en dat heeft ook voordelen voor de gezondheid, zoals een betere balans, mobiliteit en coördinatie.

De houdingen en bewegingen vragen weinig of geen inspanning waardoor het voor iedereen, van jong tot oud, mogelijk is om Tai Chi Chuan te beoefenen.

Tai Chi Chuan kan helpen bij rugklachten, reuma, nek en gewrichtspijnen. De lichaamshouding wordt verbeterd, het is ontspannend en wapent je tegen stress. Een aanrader voor wie zoekt naar innerlijke rust en eenheid.

Contact

Suggesties? Of vragen omtrent Tai Chi? Dan kan je eenvoudig contact opnemen telefonisch of via mail.