Teambuildings & Workshops

Stressbeheer en Mindfulness

Stress- & Energiemanagement met Tai Chi

Bij Tai Chi & Relaxation begrijpen we dat de gezondheid en het welzijn van je medewerkers van het grootste belang zijn. Met de Tai Chi Teambuildings en workshops biedt Gert Clerckx een holistische aanpak om stress op de werkvloer te verminderen en tegelijkertijd de teamgeest te versterken.

 Alle voordelen van Tai Chi in het blogbericht: Tai Chi: Stress & Energiemanagement

Zacht bewegen, krachtig presteren

Teambuildings & Workshops

onder begeleiding van Vitality Coach Gert Clerckx.

Tai Chi Teambuildings: voor bedrijven

Vitaliteitscoach Gert Clerckx, biedt een ruim assortiment aan teambuilding-formules voor je bedrijf en/of organisatie. Met aandacht voor stress- en energiemanagement, wordt een Tai Chi & Relaxation teambuilding op maat van jouw bedrijf uitgewerkt. Samen met Gert bepaal je het tijdstip, de tijdsduur, locatie en intensiteit van de teambuilding. De Tai Chi wordt tijdens de teambuildings extra toegankelijk gebracht, dus de deelnemers hebben geen ervaring nodig.

Tai Chi Workshops: voor groepen

Organiseer een Tai Chi sessie als workshop voor jouw (vrienden)groep of tijdens een evenement onder begeleiding van Vitaliteitschoach Gert Clerckx. Een Tai Chi workshop is perfect als inspirerende start van de dag, als extra relaxte time-out of als verfrissende close-down. Alle workshops worden samen met Gert vormgegeven naar jouw wensen. Om al de aanwezigen maximaal te laten meegenieten, wordt de Tai Chi tijdens deze workshops extra toegankelijk gebracht. 

Teambuilding & Workshop: Formules

Tai Chi in Between

De "Tai Chi in Between" teambuilding is de perfecte introductie tot de wereld van Tai Chi. Deze teambuilding stelt medewerkers in staat om de basisprincipes van Tai Chi te begrijpen en onmiddellijk toe te passen in hun dagelijkse leven. Het resultaat? Een rustigere geest en een grotere veerkracht tegen de dagelijkse stressfactoren op het werk.

Tai Chi intense

Een 3-daagse teambuilding, waarbij stress- en energiemanagement centraal staan. Weg van de werkvloer, op een locatie met garantie op rust, kunnen harde werkers enkele dagen de vitaliserende werking van tai chi op lichaam en geest komen ervaren.

Tai Chi in Training

Het opleidingsprogramma 'Tai Chi in Training' omvat een reeks tai chi-sessies onder leiding van ervaren Tai Chi en Vitaliteitscoach Gert Clerckx. De oefenmomenten van een gemiddeld één uur worden op regelmatige basis gepland voor een lange termijn, bij het bedrijf ter plaatse. 

Tai Chi Workshop

Tai Chi-workshops voor groepen bieden een boeiende en ontspannende ervaring voor vriendengroepen, familiebijeenkomsten, en andere sociale groepen. Of het nu gaat om een feestje, een evenement of gewoon een gezellig samenzijn, Tai Chi brengt mensen samen en zorgt voor een vitaliserende en vooral onvergetelijke ervaring!

Tai Chi in Nature

Wil jij je collega's, vrienden, familie, club... trakteren op een relaxatiemoment? Dan kan je een Tai Chi in Nature dag organiseren als teambuilding of workshop vanaf 4 personen. De Tai Chi in Nature dagen kunnen volledig naar jouw wens worden ingevuld. 

Tai Chi op maat

Heb je geen formule gevonden die aansluit bij jouw wensen of noden? Of ben je op zoek naar individuele coaching? Je kan steeds contact opnemen met Gert Clerckx voor meer informatie en Tai Chi teambuildings of workshops op maat.

Ontdek het Tai Chi in Nature aanbod

ideaal als één-daagse Teambuilding

Waarom je met Tai Chi stress de baas bent?

Tai chi is een stijlvolle bewegingskunst, gebaseerd op de principes van yin en yang. Oorspronkelijk werd Tai Chi toegepast als gevechtssport, maar dit heeft zich de voorbije jaren ontwikkeld tot een zeer toegankelijkegezondheidstraining voor lichaam en geest.

De vloeiende bewegingen ontspannen de spieren en gewrichten, met als resultaat een soepelere lichaamscoördinatie en een meer gestroomlijnde lichaamshouding. Tai chi zorgt bovendien voor een betere bloedcirculatie en een efficiëntere stofwisseling, waardoor het weerstandsvermogen verhoogt en vitale organen sterker worden.

Behalve een allround weldoener voor het lichaam, wekt tai chi eveneens een grote mentale kracht op. De gestructureerde bewegingen zorgen voor een rustigere en meer geconcentreerde geest. Het is die herwonnen rust en concentratie, die ons beter leert omgaan met het teveel aan stress in onze activiteiten van elke dag.