Tai Chi Teambuildings & Workshops

Tai Chi teambuildings voor bedrijven

Bij Vitaliteitscoach Gert Clerckx kan je workshops en teambuildings aanvragen voor bedrijven en organisaties. Met aandacht voor stress- en energiemanagement, wordt een Tai Chi & Relaxation sessie op maat uitgewerkt. Je bepaalt samen met Gert het tijdstip, de tijdsduur en intensiteit van de workshop of teambuilding. 

Waarom je met Tai Chi stress de baas bent?

Tai chi is een stijlvolle bewegingskunst, gebaseerd op de principes van yin en yang. Oorspronkelijk toegepast als gevechtssport, heeft tai chi zich de voorbije jaren ontwikkeld tot een zeer toegankelijke, niet-inspannende gezondheidstraining voor lichaam en geest.

De trage, vloeiende bewegingen ontspannen de spieren en gewrichten, met als resultaat een soepelere lichaamscoördinatie en een meer gestroomlijnde lichaamshouding. Tai chi zorgt bovendien voor een betere bloedcirculatie en een efficiëntere stofwisseling, waardoor het weerstandsvermogen verhoogt en vitale organen sterker worden.

Behalve een allround weldoener voor het lichaam, wekt tai chi eveneens een grote mentale kracht op. De gestructureerde bewegingen zorgen voor een rustigere en meer geconcentreerde geest. Het is die herwonnen rust en concentratie, die ons beter leert omgaan met het teveel aan stress in onze activiteiten van elke dag.

Tai Chi workshops voor groepen

Organiseer een Tai Chi sessie als workshop voor jouw (vrienden)groep of tijdens een evenement onder begeleiding van Vitaliteitschoach Gert Clerckx. Ideaal als inspirerende start van de dag, als extra relaxte time-out of als verfrissende close-down. Alle workshops worden samen met Gert vormgegeven naar jouw wensen. 

Om al de aanwezigen maximaal van de opgewekte vitale ontspanning te laten meegenieten, wordt de tai chi tijdens deze groepsessies extra toegankelijk gebracht. De deelnemers hebben dan ook helemaal geen tai chi-ervaring nodig.

Voor groepen vanaf 4 personen kan je een workshop organiseren bij Gert Clerckx. Samen met jou wordt het tijdstip, de tijdsduur en de locatie bepaalt. 

De Tai Chi in Nature workshop is een echte aanrader. Ontdek prachtige en rustgevende natuurgebieden in combinatie met Tai Chi en relaxatieoefeningen. Gert Clerkx, Tai Chi Coach, selecteerde zorgvuldig de perfecte locaties, waarbij de aanwezig natuurelementen de Tai Chi ervaring nog intenser maken, en het eindresultaat een volledig ontspannen gevoel van vrijheid geeft.

Ontdek het Tai Chi in Nature aanbod

ideaal als één-daagse Teambuilding