Tai Chi Workshops

voor groepen vanaf 4 personen

De Tai Chi-workshops voor groepen bieden een boeiende en ontspannende ervaring voor vriendengroepen, familiebijeenkomsten, vrijgezellen-feestje en andere sociale groepen. Of het nu gaat om een feestje, een evenement of gewoon een gezellig samenzijn, Tai Chi brengt mensen samen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Gert Clerckx, Vitality coach, begeleidt je groep bij het verkennen van de elegantie van Tai Chi-bewegingen en helpt iedereen om te ontspannen en de dagelijkse stress achter zich te laten. Ontdek de voordelen van Tai Chi in een leuke en informele setting en creëer blijvende herinneringen.


Gert Clerckx zorgt ervoor dat de workshops toegankelijk zijn voor alle niveaus, ongeacht eerdere ervaring met Tai Chi. Ontdek hieronder enkele formules die als leidraad kunnen gebruikt worden. Elke groep heeft andere doelstellingen, daarom worden de workshops steeds in samenspraak gecreëerd. Zodat deze perfect aansluiten bij de wensen van jouw groep.

Ontdek de magie van Tai Chi 

Workshops voor Beginners en Gevorderden

Basis Tai Chi Workshop - Voor Beginners

De Basis Tai Chi Workshop is een perfecte introductie voor groepen die nog niet bekend zijn met Tai Chi. Deze workshop is ideaal voor groepen die willen kennismaken met de voordelen van Tai Chi, een bewegingskunst gebaseerd op de principes van yin en yang.

Wat kun je verwachten:

  • Ontdek de fundamenten van Tai Chi, inclusief een aantal basisbewegingen en houdingen.
  • Ontwikkel een bewustzijn van je lichaam en verbeter je balans.
  • Ervaar ontspanning door middel van ademhalingsoefeningen en meditatieve bewegingen.

Tijdens deze workshop ontdek je niet enkel de basisprincipes van Tai Chi, maar wordt er gefocust op relaxatie-oefeningen die je kan toepassen in je dagelijkse leven. 

Gevorderde Tai Chi Workshop - Voor Beoefenaars

De Gevorderde Tai Chi Workshop is voor groepen die al bekend zijn met de basisprincipes van Tai Chi of reeds een instapniveau hebben voltooid. Deze workshop is ontworpen om jouw vaardigheden te verfijnen, nieuwe aspecten van Tai Chi te ontdekken en een diepere verbinding met de praktijk te ervaren.

Wat kun je verwachten:

  • Verfijn en perfectioneer je technieken onder begeleiding van ervaren docent Gert Clerckx.
  • Ontdek meer geavanceerde Tai Chi-vormen en hun toepassingen.

De workshop biedt een omgeving waarin je persoonlijke feedback krijgt en de kans hebt om vragen te stellen aan Tai Chi docent en Vitality Coach Gert Clerckx. Ongeacht je ervaringsniveau, zijn de workshops bedoeld om blijvende herinneringen te creëren in groep.

Dans je dag! 

- Gert Clerckx

Interesse in een Tai Chi Workshop?

Heb jij interesse in een Tai Chi Workshop? Of wens je meer informatie? Het is eenvoudig! Vul ons handige contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of je nu met je groep wilt verdiepen in Tai Chi of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we te bieden hebben, we staan klaar om je te helpen. Laat weten wat je nodig hebt, en Gert Clerckx zorgt ervoor dat je alle benodigde informatie krijgt om je te helpen bij het plannen van je Tai Chi-workshop. 

Ontdek het Tai Chi in Nature aanbod

ideaal als Workshop of Teambuilding