Tai Chi Workshops

voor groepen vanaf 4 personen

De Tai Chi-workshops voor groepen bieden een boeiende en ontspannende ervaring voor vriendengroepen, familiebijeenkomsten, en andere sociale groepen. Of het nu gaat om een feestje, een evenement of gewoon een gezellig samenzijn, Tai Chi brengt mensen samen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Gert Clerckx, Vitality coach, begeleidt je groep bij het verkennen van de elegantie van Tai Chi-bewegingen en helpt iedereen om te ontspannen en de dagelijkse stress achter zich te laten. Ontdek de voordelen van Tai Chi in een leuke en informele setting en creëer blijvende herinneringen.

 Tai Chi Basisworkshop

De Tai Chi Basisworkshop is een perfecte introductie voor groepen die nog niet bekend zijn met Tai Chi. Tijdens deze workshop leer je de essentiële principes van Tai Chi en relaxatie-oefeningen. Hoe je deze kan toepassen in je dagelijks leven. 

Tai Chi Verdiepingsworkshop

De Tai Chi Verdiepingsworkshop is ideaal voor groepen die al bekend zijn met de basisprincipes van Tai Chi of het instapniveau hebben voltooid. Deze workshop biedt een diepgaandere verkenning van de kunst van Tai Chi en stelt je groep in staat om geavanceerde technieken te ontdekken. Het is de perfecte keuze voor groepen die hun band willen verdiepen en samen tot een hoger niveau willen groeien.


Boek je workshop online

Wil je onze Tai Chi workshops ontdekken of heb je interesse in meer details? Het is eenvoudig! Vul ons handige contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of je nu met je groep wilt verdiepen in Tai Chi of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we te bieden hebben, we staan klaar om je te helpen. Laat weten wat je nodig hebt, en Gert Clerckx zorgt ervoor dat je alle benodigde informatie krijgt om je te helpen bij het plannen van je Tai Chi-workshop. 

Ontdek het Tai Chi in Nature aanbod

ideaal als één-daagse Teambuilding