Tai Chi als geschenk!

15-12-2023

De kerst- en nieuwjaarsperiode is aan het naderen, en het is tijd om na te denken over een bijzonder geschenk voor je dierbaren, of voor jezelf: een reis naar innerlijke rust, balans en welzijn met een boeiende Tai Chi lessenreeks! In de drukte van het dagelijkse leven is het essentieel om momenten van rust te omarmen, en wat zou beter passen dan de kalmerende bewegingskunst van Tai Chi om je daarbij te begeleiden?

Een Tai Chi lessenreeks onder de kerstboom?

Trimester-pas (11 lessen), €120

Geef een dierbare of jezelf een gezonder, gebalanceerder en meer ontspannen leven met een Tai Chi Trimester-pas. Deze geeft je de mogelijkheid om wekelijks een rustmoment in jouw agenda in te plannen. 

Tai Chi tot en met juni 2024, €240

Of ga voor een diepere duik in de wereld van Tai Chi en investeer in je eigen welzijn met een lessenreeks tot en met juni. Dat is een halfjaar lang genieten van de voordelen van Tai Chi onder begeleiding van Gert Clerckx. 

Ontdek de Tai Chi lessenreeksen

Wat is Tai Chi?

Tai Chi is niet zomaar bewegen. Het is een prachtige balans tussen lichaam en geest, een ontdekkingsreis naar jezelf en een bron van innerlijke kracht. Met vloeiende bewegingen brengt Tai Chi evenwicht in je energie, versterkt het je spieren en geeft het je een diep gevoel van ontspanning.

De houdingen en bewegingen vragen weinig of geen inspanning waardoor het voor iedereen, van jong tot oud, mogelijk is om Tai Chi te beoefenen.

Tai Chi kan helpen bij rugklachten, reuma, nek en gewrichtspijnen. De lichaamshouding wordt verbeterd, het is ontspannend en wapent je tegen stress.


Stuur een e-mail naar info@taichirelaxation.be, gebruik het contactformulier of bel op het nummer +32(0)476 45 14 37 om je plek te reserveren.