Tai Chi in Nature in Terhills

19-06-2024

7 juli 2024 - Een Dag van Innerlijke Rust: Tai Chi in Nature in Terhills

Wat is Tai Chi in Nature?

Heb je ooit de behoefte gevoeld om volledig te ontsnappen aan de dagelijkse stress en jezelf onder te dompelen in de rustgevende natuur? Tijdens een 'Tai Chi in Nature'-dag krijg je de kans om precies dat te doen. Deze bijzondere dag bestaat uit een ontspannen ontdekkingstocht door de natuur, waarbij stapmomenten worden afgewisseld met tai chi-oefeningen en meditatiesessies. Stap na stap, beweging na beweging, kom je dichter bij een totaal ontspannen gevoel. Deze dag wordt begeleid door de ervaren Tai Chi-coach Gert Clerckx, die je helpt om je geest en lichaam te verbinden met de serene omgeving.


Praktische info

  • Locatie: National Park Visitor Center, Zetellaan 54, 3630 Maasmechelen

  • Datum: zondag 7 juli 2024

  • Tijdstip: 9u30 - 16u30

  • Prijs: €105 p.p.


Onze 'Tai Chi in Nature'-dag vindt plaats in Terhills, een prachtige oase van groen, gelegen aan de rand van het Nationale Park Hoge Kempen. Terhills strekt zich uit over een gebied van circa 356 hectare en biedt een schitterende omgeving voor een dag van ontspanning en verbinding met de natuur. Het gebied staat bekend om zijn adembenemende landschappen, rustige paden en rijke biodiversiteit, waardoor het de perfecte setting is voor tai chi en meditatie.

Dagindeling

Ochtend

De dag begint om 9u30 bij de hoofdtoegangspoort van het National Park Visitor Center, Zetellaan 54, 3630 Maasmechelen. Na een warm welkom met koffie en een heerlijk ontbijt, beginnen we aan onze ontdekkingstocht door de natuur. Gert Clerckx zal je begeleiden door verschillende tai chi-oefeningen en meditaties, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal tot rust komt.

Middag

Rond 12u30 is er een pauze voor een verfrissend drankje en een biologische lunch. Deze pauze biedt de perfecte gelegenheid om even op adem te komen, te genieten van het heerlijke eten en de serene omgeving te bewonderen.

Namiddag

Na de lunch wordt de tocht vervolgd door de natuur, waarbij je de stilte en de rust van het Nationaal Park Hoge Kempen optimaal kan ervaren. De ontspannende tai chi-bewegingen brengen je dichter bij een staat van innerlijke balans en harmonie. De dag eindigt omstreeks 16u30 met een drankje en andere lekkernijen, waarbij we gezamenlijk terugblikken op een dag vol ontspanning en beweging.


Een dag 'Tai Chi in Nature' in Terhills, Maasmechelen, biedt een unieke kans om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en jezelf onder te dompelen in de rust en schoonheid van de natuur. Onder begeleiding van Gert Clerckx ervaar je de rustgevende kracht van tai chi en meditatie, terwijl je geniet van een heerlijk ontbijt, lunch en afsluiter. Dit evenement is de perfecte manier om jezelf te verwennen en weer in balans te komen.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de transformerende kracht van een 'Tai Chi in Nature'-dag!


Inschrijvingsformulier

Wil je deelnemen aan deze betoverende ervaring? Noteer de datum alvast in je agenda en schrijf je in via onderstaand formulier of mail naar info@taichirelaxation.be of telefonisch: +32(0)476 45 14 37. Je inschrijving is definitief nadat we je betaling hebben ontvangen. (105€ per persoon op het rekeningnummer: BE42 9730 9118 2054 (BIC:ARSPBE22) .