Workshop: Tai Chi & Intuïtief Koken

19-02-2024

Op 29 maart 2024 is het Goede Vrijdag, en wat een betere manier om deze speciale dag door te brengen dan met een unieke workshop die je zintuigen prikkelt en je geest verfrist! Gert Clerckx, een ervaren tai chi leraar, en Katrien Claus, een gepassioneerde kok en organisator van retreats in de Spaanse Pyreneeën, (www.montepallars.com) bundelen opnieuw hun krachten om een inspirerende namiddag te creëren.

Schrijf je snel voor deze unieke kans, om de workshop in België te volgen! Katrien woont namelijk in Spanje ....En de plaatsen zijn beperkt ;) 

Wat staat er op het programma?

Om 15.00 uur begint de magie met een tai-chi sessie onder leiding van Gert. Laat je leiden door zijn kalmerende bewegingen en ontdek de kunst van innerlijke rust en bewustzijn.

Na deze verkwikkende sessie is het tijd voor een korte pauze, waarbij we je verrassen met heerlijke mocktails om je zintuigen verder te prikkelen.

Om 17.00 uur nemen we je mee de keuken in voor een onvergetelijke Intuïtief Koken workshop, begeleid door niemand minder dan Katrien Claus. Laat je zintuigen de leiding nemen terwijl je samen met Katrien en anderen een culinair meesterwerk creëert.

De kookworkshop wordt afgesloten met een gezellig diner waar je kunt genieten van de vruchten van je arbeid en de smaakvolle resultaten van deze unieke culinaire ervaring. 

Als cool-down wordt er nog een tai-chi-sessie voorzien door Gert als afsluiter van deze ontspannende namiddag. 

Voel, kijk, ruik, proef. Gebruik je zintuigen en de rest komt vanzelf.

Praktische informatie:

  • Prijs: €85 per persoon
  • Locatie: OC De Link (Lummen)
  • Datum: vrijdag 29 maart 2024
  • Tijdstip: 15u - 20u30

Je kan je inschrijven tot en met 14 maart!

Inschrijven? 

Wil je deelnemen aan deze betoverende ervaring? Houd de datum vrij en schrijf je in via onderstaand formulier of mail naar info@taichirelaxation.be of telefonisch: +32(0)476 45 14 37. Je inschrijving is definitief nadat we je betaling hebben ontvangen. (85€ per persoon op het rekeningnummer: BE42 9730 9118 2054 (BIC:ARSPBE22) . 

Waarom Intuïtief Koken?

In een wereld vol kookadviezen en dogma's nodigen we je uit om een stapje terug te doen en te vertrouwen op je zintuigen en intuïtie. Katrien Claus moedigt je aan om de culinaire speeltuin te betreden, waar creativiteit bloeit en experimenteren wordt aangemoedigd.

In deze workshop leer je ingrediënten optimaal te benutten, restjes een nieuw leven te geven en ontdek je hoe je voeding kunt gebruiken om energie op te wekken. De natuur en haar seizoenen dienen als onze inspiratie, terwijl we ook putten uit het moment, stemmingen, herinneringen en andere magische bronnen.

Deze inspirerende workshop verwelkomt flexitariërs, vegetariërs en veganisten - een uitnodiging om samen te spelen, te creëren en te genieten van de magie die ontstaat wanneer tai chi en intuïtief koken samenkomen.

Katrien claus schreef het boek "Intuitive Cooking".