Nieuwe Locatie: CM Demersite Hasselt

14-01-2024

Met trots wil Gert Clerckx jullie informeren over de nieuwe locatie voor de wekelijkse Tai Chi & Relaxation lessen in Hasselt. Vanaf donderdag 18 januari verwelkomen we jullie graag op de nieuwe CM-Demersite in Hasselt.

De nieuwe locatie biedt een rustige en inspirerende omgeving, perfect geschikt voor het beoefenen van Tai Chi en het bereiken van innerlijke rust en ontspanning. Met een Well Building certificaat én een Breeam certificaat is de CM Demersite één van de pioniers in België! Er is echt alles aan gedaan om "welzijn en gezondheid van bezoekers en duurzaamheid te vertalen in enerzijds het gebouw en haar indeling/technieken.

Praktische info

  • Plaats: Herkenrodesingel 101, 3500 Hasselt
  • Startdatum: Donderdag 18 januari 2024

Tijdschema:

  • 18:30 uur: Vervolg Tai Chi lessen
  • 20:00 uur: Starters Tai Chi lessen

Je kan ondergronds parkeren en het zaaltje voor de lessen is met de lift bereikbaar. 

Andere locaties: Opstart in Januari

Ook op de andere locaties in Limburg gaan de lessen weer van start. Er zijn vanaf januari opnieuw oefenmomenten voor zowel gevorderden als beginners op de gekende locaties:

  • Beringen: vanaf 15 januari
  • Hoeselt: vanaf 16 januari
  • Hechtel-Eksel: vanaf 17 januari
  • Hoeselt: vanaf 23 januari
Voor de tijdstippen kan je een kijkje nemen op de pagina van het cursusaanbod.

Interesse om Tai Chi lessen te volgen? 

Met het nieuwe jaar voor de deur is het tijd om na te denken over goede voornemens en welzijn. Als een verfrissende start voor 2024 is het misschien een goed idee om je in te schrijven voor een Tai Chi lessenreeks!

Tai Chi biedt niet alleen fysieke voordelen, maar helpt ook bij het vinden van innerlijke rust en evenwicht. Als een van je goede voornemens is om gezonder te leven en meer ontspanning te ervaren, is Tai Chi de perfecte keuze.

Schrijf je nu in en geef jezelf het geschenk van welzijn voor het nieuwe jaar. Ontdek de kracht van Tai Chi en ervaar de positieve veranderingen in je lichaam en geest.